Molnár László István családi tradíciót visz tovább, a Kécskei Savanyúság előállításával. A kiváló minőségű savanyúság érték, hisz egészségügyi előnyökkel jár a fogyasztása. Rengeteg vitamin és ásványi anyag található előállított termékeiben. A savanyúság hatással van a vércukorszintre, kiváló antioxidáns, tele van A és K vitaminnal és nem utolsó sorban nagyon finom is.
Az 1960-as évektől Tiszakécskén szövetkezeti integráció folytán apáról-fiúra szálló tradícióvá vált a savanyítás és a hozzá szükséges alapanyagok megteremtése. A Tisza menti klímára és talajra alapozott öntözéses technológiával kiváló minőségben, helyben termesztett alapanyagok lehetővé teszik, hogy a kezdetektől követni tudták a termékek élelmezési biztonságát, továbbá mindig a legjobb bel tartalmi értékkel bíró friss alapanyagokhoz jutottak.
A hagyományt a 80-as évektől önállóan, vállalkozóként Molnár László és családja folytatja. Az üzemükben több mint 20 féle egyedi igényeknek megfelelő kiszerelésű savanyított termékkel állnak a fogyasztók rendelkezésére. A fejlődéshez partnerközpontúság, korrekt piaci magatartás, megbízható szállítás, és a kézimunkával előállított termékeik házias íz világa járult hozzá. Saját hűtőházukban tudják tárolni a 35 ha öntözött területen termesztett alapanyagokat. A kész savanyúságokat hűtőláncon keresztül juttatják el a vásárlókig. Termékeik között megtalálható pl.: ecetes uborka, almapaprika, savanyított káposzta, kovászos uborka, vegyes vágott savanyúság, savanyú céklasaláta, vegyes darabos savanyúság.
Tiszakécske város életében kiemelten fontos a Molnár család tevékenysége, amellyel nagyszerű erjesztett élelmiszereket állítanak elő kiváló minőségben. A Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás állandó résztvevői a helyben megtermelt, házias íz világú finomságaikkal, képviselve ezzel Tiszakécske városát is.
Videó összefoglaló